Világpiaci Tőzsdei Helyzetkép

Megosztás, most...

Világpiaci Tőzsdei Helyzetkép szépen mutatja, hogy határ a csillagos ég! Az ACWI-iShares MSCI Világindex ETF alap heti grafikonja szépen mutatja a túlfűtött régiókat. Ami annyit jelent, hogy a SPY-S&P 500 index toronymagasan túlvett szindrómát mutat a többi piachoz képest.
Egyedül az EWJ-Japán ETF alap piaca tudja tartani a lépést az amerikai piaccal. A többi tőzsde, illetve részvényei mind a világpiaci átlag alatt teljesítenek.
A leggyengébb teljesítményt az EWU-MSCI Angol ETF alap cégei mutatják, ez betudható a BREXIT-es kilépésnek is. Na de ezt leszámítva igen érdekes, és sokat mondó a grafikon, mert szerintünk igencsak túl vannak árazva a részvények, leginkább az amerikai piacokon. Mely betudható a Trump laza és sokszor vérlázító Twitter bejegyzéseinek is.
Ha szektorálisan nézzük a világpiacot, akkor továbbra is az IXN-IT szektor a domináns, és ez lehet a titok nyitja, mert a félvezetőket gyártó cégek itt szerepelnek. Ezen cégek amúgy igen fényes jövő előtt állnak, most már csak az a kérdés, hogy mely szektor tud a technológiai szektorhoz felzárkózni. Mert az Pénzügyi szektor igen fontos, de nagyon nagy támadások, és átszervezések kérésztüzében van.
De ami biztos az egészségügyi, és az alapvető fogyasztási részvények, mert itt folyamatos a bevételi oldal. Szó mi szó, a biztosítási eszközalapok igen erősen érintve lehetnek  a parabolikus emelkedésnek illetve csökkenésnek. Ezt úgy értjük, hogy a folyamatos (havi, negyedéves, féléves, éves) díjfizetésű szerződésekkel igen nagyot lehet majd kasszírozni.
Mert a csökkenő piacokon több jegyet tudsz (biztosító venni) venni és a végső szorzónál igen kellemes meglepetés érhet. Tehát a folyamatos díjfizetésű befektetési biztosításoknál az a legjobb, és a legjobb és a legnagyobb hozam-biztosabb lehetőség, ha  a piac avagy az eszközalap csökken, akkor befizetni, vagy vásárolni befektetési jegyeket.


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...
Címke , , , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Szólj hozzá!

Hozzászólás

  Subscribe  
Visszajelzés