Vételben az USA Ipar

ETFmustang
Megosztás, most...

Vételben az USA IparVételben az USA Ipar.
Vételben az USA Ipar, melyet remekül szemléltet ez a heti grafikon. Az XLI-SPDR USA S&P Ipari ETF alap igaz csupán 10%-ba súlyozza a vezető S&P 500 indexét. Na de, ez a heti formáció jelenleg igen erős vételt mesél számunkra.
Ami annyit is jelent, hogy a bollinger közepéig nagy a valószínűsége, hogy elmehet az árfolyam. Az indikátor is nagyon szépen vételbe fordult, de azt itt le kell írnom, hogy azért napi szinten jöhetnek és lehetnek is csökkenések. Az XLI ETF alap a General Electric részvénnyel közel 12%-ban túlsúlyos, talán ez így nem is meglepő, mert a GE az egész világon igen meghatározó jelenség.
A Top 5 a következő: General Electric, 3M, Honeywell, Boeing és a United Technologies. Ők öten közel 32%-ban súlyozzák az a megállapítást, hogy vételben az USA Ipar. Különben igen érdekes lehet, hogy pont az a rés lehet a legelső keményebb ellenállás az emelkedés tekintetében.
Majd, ha ez szépen így alakul akkor 55 dollár feletti úgymond nyakvonal, lehet a döntő a további emelkedést illetőleg. Tehát, ha meg szeretnéd venni az XLI ETF alapot, akkor tedd meg. Lefele a ferde és a vízszintes vonalak lehetnek azok a döntő szintek, akik alatt további szakadás alakulhat ki. 

XLI.US 2016.02.04. Heti


Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Olajárfolyam Orosz Hatásai

Megosztás, most...Olajárfolyam Orosz Hatásai.Olajárfolyam Orosz Hatásai remekül látható a heti RSX grafikonon. Akár ennyi is lehetne a bejegyzés, mivel a sárgával jelölt árfolyam az nem más mint a WTI olajárfolyam alakulása. Ami szépen szemlélteti, hogy […]

Translation »