Vámunió Megoldás Lehetne

Megosztás, most...

Vámunió Megoldás Lehetne, mely jó lehet az EU-nak és Briteknek is. A havi EWU-iShares MSCI UK ETF alap árfolyama igen árulkodó kezd lenni.
Na de itt a lényegek-lényege: Újabb kudarcot kellett elviselnie tegnap Theresa Maynek. Kilépési javaslatának még mindig nincs elég támogatója, így harmadjára még csak napirendre sem tűzik azt. Helyette holnap egyéni képviselői indítványok alapján tartanak indikatív, vagyis jogilag nem kötelező érvényű szavazást arról, hogy egyáltalán milyen irányba vigyék a Brexitet.
A javaslatok a következők: vámunióban maradni az EU-val, újabb népszavazás kiírása, a Brexit visszavonása, rendezetlen Brexit, vagy egy norvég mintájú kapcsolat kialakítása. Ezzel a kormány helyett lényegében a parlament ragadta magához a kezdeményezést a Brexit kapcsán. Theresa May kezei közül egyre jobban kezd kicsúszni a gyeplő, így esetleges lemondása egyre kevésbé lenne meglepő. forrás-erste
A havi EWU UK ETF alap igen beszédesnek tűnik, főleg a FIBO szintekkel. Ha jól megnézed, akkor a FIBO 61,8%-os ellenállás alatt maradt az árfolyam, de gyengébb megítélést jelent.
Továbbá a Kerner csatorna középső vonala is ellenáll a havi árfolyamnak, mely bizonytalanságra utaló gyertyát kezd kialakítani. Így egyáltalán nem lenne meglepő, ha az EWU további csökkenéseket mutatna az elkövetkező hetekben, hónapokban. Ami természetesen igen erősen befolyásolja a biztosítási eszközalapom teljesítményét is.


 

Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...
Címke , , , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

1
Szólj hozzá!

Hozzászólás

  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés