Tovább az eszköztárra

Valami Tengeri

ETFmustang
Megosztás, most...

valami tengeriValami Tengeri.
Valami Tengeri, azaz talpra tud állni a kukorica ETF alap. Igen vannak benne lehetőségek, leginkább akkor ha kedvezőtlen időjárás, vagy betegségek tizedelik meg anno a terményátlagot.
A CORN-Teucrium Kukorica ETF alap az egyik legmenőbb terményekkel foglalkozó USA termény ETF. Ha jól megnézzük a napi grafikont jól látható, hogy valami tengeri áremelkedés bontakozhat ki.
Talán te is tapasztaltad már az életed folyamán, hogy az minden helyzetnek kéz oldala van, azaz ciklikusan változnak a dolgok, csak néha a ciklusok rövidebbek vagy éppen hosszabbak.
Mit értek ez alatt?
Azt, hogy semmi sem tart örökké, tehát a tengeri sem lehet minden évben ennyire olcsó, és ellenkezőleg…lásd a legjobb példa az arany legutóbbi csúcs árfolyama. Na akkor vissza a napi kukorica grafikonhoz: volt egy kitörési kísérlet amit vissza is tesztelt a valami tengeri árfolyama, ami több is lehet mint biztató. Így amondó vagyok, hogy a minimumhoz beállítva a stopot, be lehet állni megvenni a tengeri ETF alapot. 23,8 $-nál lehet az igazi áttörés, majd a ferde piros ellenállásnál!
Így a valami tengeri, igazi árfolyam emelkedést tud majd produkálni, ami terményátlag csökkenést jelenthet a főbb piacokon. Ja még valami, lehet hazánkban gyengébb terményátlag, attól nem lesz drágább a tengeri, de ha a vezető piacokon csökken a terményátlag, akkor biztos lehetsz benne, hogy hazánkban is drágulni fog a valami tenger, még úgy is ha jó terményátlag!


CORN-Kukorica ETF alap napi 2015.05.22.

Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Csökkenés Előtt Anglia

Megosztás, most... Csökkenés Előtt Anglia.Csökkenés Előtt Anglia ETF alapja. Napi grafikonon jól láthatód, hogy pénteken már lefele kereskedtek úgymond, így egy erősebb csökkenés előtt Anglia ETF alapja. EWU-iShares MSCI Anglia ETF alapban 111 Angliához köthető […]
Translation »