Valami Tengeri

Megosztás, most...

valami tengeriValami Tengeri.
Valami Tengeri, azaz talpra tud állni a kukorica ETF alap. Igen vannak benne lehetőségek, leginkább akkor ha kedvezőtlen időjárás, vagy betegségek tizedelik meg anno a terményátlagot.
A CORN-Teucrium Kukorica ETF alap az egyik legmenőbb terményekkel foglalkozó USA termény ETF. Ha jól megnézzük a napi grafikont jól látható, hogy valami tengeri áremelkedés bontakozhat ki.
Talán te is tapasztaltad már az életed folyamán, hogy az minden helyzetnek kéz oldala van, azaz ciklikusan változnak a dolgok, csak néha a ciklusok rövidebbek vagy éppen hosszabbak.
Mit értek ez alatt?
Azt, hogy semmi sem tart örökké, tehát a tengeri sem lehet minden évben ennyire olcsó, és ellenkezőleg…lásd a legjobb példa az arany legutóbbi csúcs árfolyama. Na akkor vissza a napi kukorica grafikonhoz: volt egy kitörési kísérlet amit vissza is tesztelt a valami tengeri árfolyama, ami több is lehet mint biztató. Így amondó vagyok, hogy a minimumhoz beállítva a stopot, be lehet állni megvenni a tengeri ETF alapot. 23,8 $-nál lehet az igazi áttörés, majd a ferde piros ellenállásnál!
Így a valami tengeri, igazi árfolyam emelkedést tud majd produkálni, ami terményátlag csökkenést jelenthet a főbb piacokon. Ja még valami, lehet hazánkban gyengébb terményátlag, attól nem lesz drágább a tengeri, de ha a vezető piacokon csökken a terményátlag, akkor biztos lehetsz benne, hogy hazánkban is drágulni fog a valami tenger, még úgy is ha jó terményátlag!


CORN-Kukorica ETF alap napi 2015.05.22.


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply