Tovább az eszköztárra

USD Dollár Hatalma

ETFmustang
Megosztás, most...

USD Dollár HatalmaUSD Dollár Hatalma védelméről van szó, semmi másról. Kit érdekel az olyan hétköznapi ember mindennapija, mint TE meg Én.
Az UUP-PowerShares DB USA Dollár Bika ETF alapja remekül mutatja a kialakulóban lévő helyzetképet. De úgy fest hogy valami más kezd kialakulóban lenni, de ki tudja, lehet hogy pont ez az érdek. De ez mind-mind spekuláció, de az tény az USA kőkeményen védeni szeretné irányítását az egész világon.
De azzal, hogy egyre több ország, állam és régió lép fel ellünk negatívan, egyre feszültebbé válnak a dolgok. Itt vagyunk mi Európaiak, az eurónkkal….vicces és nevetséges, mert önös Német párti támogatás vonul a háttérben.
Közös együttműködést várnak, valamilyen szinten, de teljesen megfojtják a saját szövetségeseiket “tagállamaikat”. Ezért sebezhető Európa, és ezért nagyon értékes és fontos Amerika számára, ha itt nálunk balhé(k) vannak! Szó-szó, a heti UUP ETF alap grafikonja igen erőteljes USA dollár gyengülést mutat előre. Ami könnyen be is következhet, és ezután érkezhet meg a FED kamatemelési stratégiája. Amiből megint a legjobban jöhet ki az USA Dollár. Tehát egy igen markáns USA dollárgyengülés, egyáltalán nem tudna meglepni az elkövetkező időszakokban.


usa-dollar-16-11-07-heti
Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Trámpol a Biotechnológia

Megosztás, most... Trámpol a Biotechnológia Heti IBB grafikonja. Igen erőteljesen megvették a biotechnológiai szektort az USA-ban, miután Donald Trump győzelmével zárultak a választások. A szektorhoz tartozó cégek fellélegeztek, miután a másik esélyesHillary Clinton kampányában többször […]
Translation »