USD Dollár Hatalma

Megosztás, most...

USD Dollár HatalmaUSD Dollár Hatalma védelméről van szó, semmi másról. Kit érdekel az olyan hétköznapi ember mindennapija, mint TE meg Én.
Az UUP-PowerShares DB USA Dollár Bika ETF alapja remekül mutatja a kialakulóban lévő helyzetképet. De úgy fest hogy valami más kezd kialakulóban lenni, de ki tudja, lehet hogy pont ez az érdek. De ez mind-mind spekuláció, de az tény az USA kőkeményen védeni szeretné irányítását az egész világon.
De azzal, hogy egyre több ország, állam és régió lép fel ellünk negatívan, egyre feszültebbé válnak a dolgok. Itt vagyunk mi Európaiak, az eurónkkal….vicces és nevetséges, mert önös Német párti támogatás vonul a háttérben.
Közös együttműködést várnak, valamilyen szinten, de teljesen megfojtják a saját szövetségeseiket “tagállamaikat”. Ezért sebezhető Európa, és ezért nagyon értékes és fontos Amerika számára, ha itt nálunk balhé(k) vannak! Szó-szó, a heti UUP ETF alap grafikonja igen erőteljes USA dollár gyengülést mutat előre. Ami könnyen be is következhet, és ezután érkezhet meg a FED kamatemelési stratégiája. Amiből megint a legjobban jöhet ki az USA Dollár. Tehát egy igen markáns USA dollárgyengülés, egyáltalán nem tudna meglepni az elkövetkező időszakokban.


usa-dollar-16-11-07-heti

Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply