USA Részvénypiaci Lendület

Megosztás, most...

USA Részvénypiaci Lendület húzza felfele az indexek árfolyamát.
Mivel hurrá hangulat uralkodik a heti SPY ETF alap árfolyamában! Mivel tegnap a Fed publikálta az április és május közepi időszakot felölő Bézs könyvét. -és ez jótékony hatással volt az amcsi piacokra!
De, érdekesség az, hogy egyáltalán nem volt túl meggyőző a bézs könyv… Összességében mérsékelt ütemű gazdasági növekedésről számoltak be az egyes körzetek, míg az elmúlt időszakban ennél kicsit óvatosabban fogalmaztak.
Sok körzetben a munkaerőpiacot továbbra is a szakképzett munkaerő hiánya jellemzi, a bérek azonban továbbra is csak közepes mértékben emelkednek. Az ipari aktivitás a körzetek többségében továbbra is jól alakul, de egyes helyeken lassulás jelei mutatkoztak. A fogyasztói kiadások általánosságban továbbra is kedvezően alakultak.
A vártnál jobban alakult az ISM szolgáltatóipari indexe az USA-ban májusban, ami arról tanúskodik, hogy az ipar gyengélkedésével szemben a szolgáltatószektor az erős belső fogyasztásnak köszönhetően jól tartja magát.forrás-erste
Talán semmi meglepő nincs abban, hogy némi pozitív kommunikáció által, szinte szét tépik a részvényeket az amcsi piacokon, ami húzza magával a egészségesebb piacokat. Így most már az indikátor is lassan vételbe fordul. Ami egy brutális emelkedés képét vetíti elénk. Tehát totális vételben az amcsi piac, ami húzza a többi piacot is. Mivel fordító gyertya is rendben van egyenlőre.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply