USA MegaCégek Árnyékában a Kicsik

Megosztás, most...

USA MegaCégek Árnyékában a Kicsik, avagy nem is kicsik! A heti FDM-First Trust DJ USA Kis-cégek ETF alapjának árfolyamának alakulása merőben mást mutat. Igaz kicsit, nagyon kérdő jeles is egyben: -ismeretlen cégek magyar fülnek, -közel 50%-ban pénzügyi szektorhoz tartozó cégek adják a teljesítményt.
Majd következnek a tartós és az ipari cégek csoportja 17 és 15%-os súllyal. Jelenleg 270 kicsike amerikai cég átlagát méri, 82 millió eszközértékkel, ami kicsinek tűnik, de igen csinos forgalom van benne.
A cégeket a kapitalizáció, pénzügyi mutatók, profitvárakozások és a haszonkulcs alapján nézik és szelektálják. A heti grafikon remekül mutatja, hogy egy igen izgalmas és megbízhatónak mondható kitörés előtt áll. Technikai oldalról szemlélve, igen biztató az FDM ETF alap árfolyamának alkulása.
Ami annyit tesz, hogy egy igen klasszikus kitörés előtt áll, az alakzat alapján, mely 80-90%-os múltbeli megvalósulást mutat. Lassan már ott tartunk, hogy kicsit lejjebb kell tekinthetünk, TELJES ALÁZATTAL, és dől a pénz! Így nyugodtan leírhatom, hogy a ferde támasz és ellenállási szintek igen meghatározóak. Továbbá ahogy mostanság alakul a heti grafikon igen csinosan felfele mutatnak a jelek!Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply