USA Mega Top 50 részvény

ETFmustang
Megosztás, most...

USA Mega Top 50 részvény,
újabb csúcs vagy folytatódik a korrekció

 


 
XLG - USA MEGA TOP 50XLG – Guggenheim Russell Mega Top 50-es alapja, mely Amerika 50 csúcsvállalatát tömöríti magába.
2005.05.04-én indult az ETF, jelenleg 0,20%-os TER költségmutatóval dolgozik.
Osztalékfizető alapról van szó, mely negyedévente fizet osztalékot, legutóbbi osztalékfizetés június 28-án volt 0,642213 $/ETF és a következő szeptember 27-én 0,66$/ ETF környékén várható. Ami a jelenlegi árfolyamból számított éves osztalékhozam 2,38%, aminél természetesen a piacon vannak sokkal jobbak, akár az alacsonyabb árfolyamnak köszönhetően is.
Gondolok itt a BIK -S&P BRIC 40-es esetében ahol az osztalékhozam 3,45% $-ban, vagy az ISF -FTSE 100 ETF esetében 3,38% angol fontban számolva.

Oké, természetesen az osztalékfizetés is akkor éri meg a legjobban ha az ETF emelkedést mutat.
Itt a Top 50-es alap esetében, döntő lesz a mai nappal kezdődő gyorsjelentési szezon. Technikailag a további emelkedéshez 116,50 fölé kell kerülnie és ott kell maradni az árfolyamnak, és ez egyben egy kitörési lehetőséggel is kecsegtethet, ferde piros ellenállás.
Amennyiben ki tud törni az árfolyam, akkor könnyen lehet egy újabb csúcspont az árfolyamban, főleg ha a legutóbbi maximumpontot is áttöri.

Aggódnunk leginkább akkor kell, amennyiben az árfolyam lefordul és letöri a 113,80-as értéket, mert a következő szint 110 alatt, már az emelkedő trendcsatorna támasza helyezkedik el.
Amennyiben ez a fontos támasz letörik, akkor csúnya mínuszok következhetnek 106,10 – 103,30 – 99,82 és akár 95,57-ig is lejjebb kerülhet az árfolyam…

 
Kiemelt célirányos partneren keresztül a teljes tőzsdei alapok kereskedését, valamit a tőzsdei alapokat alkotó részvények, indexek, devizák, kötvények, valamennyi határidős és opciós valamint CFDs termékek kereskedését tudja megvalósítani.
A teljes magyar értékpapírpiacot is beleértve, valamint kecsegtető portfóliókat is vásárolhat.
Telefonon , vagy SolarTrader kereskedési felületen keresztül.

Klikk a képre, és kérjen bővebb információt, most!
 

solartrader logo

 

Szép napszakot kívánok!

 


Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Felfelé kacsingat a WTI Olaj ETF alap

Megosztás, most...USO – WTI Olaj, tovább drágulhat a jövőben    USO – WTI Olaj ETF alap, NYMEX legközelebbi olaj határidős  jegyzéseit tartja, valamint kicsi swap ügyletek is megjelennek az alapban. Fedezetet az alap készpénzállományára két […]

Translation »