USA Gazdasági Kérdőjelek

Megosztás, most...

USA Gazdasági Kérdőjelek mutatkoznak a számokban is.
Amit remekül visszatükröz a heti SPY-USA S&P 500 ETF alap árfolyamának totális megtorpanása.
Tehát akkor az elkeserítő, avagy elgondolkodtató gazdasági számok: A várt 11, és az előző havi 17,8 pontot követően -8,6 pontra esett vissza a New York-i feldolgozóipari beszerzési menedzser index júniusban, ami a legnagyobb havi esés pontban mérve az index közel 20 éves története során.
A jövőre nézve rossz hír, hogy az új megrendelések alindex a májusi 9,7 pontról -21,7 pontra esett, míg a még nem teljesített rendelések állománya is nagymértékben zuhant.
Emellett a cégek jövőbeli beruházásaikra vonatkozó várakozásai is komoly esést mutattak, az alindex -15,7 pontra esett az egy hónappal ezelőtti 26,2 ponttal szemben. A hirtelen fordulatban az USA és Kína közt ismét kiélesedő kereskedelmi viszály és az újabb importvámok is közrejátszhattak, kérdés azonban, hogy mindez elegendő volt-e ekkora pesszimizmushoz vagy emögött tényleges gazdasági lassulás jelei is meghúzódnak.forrás-erste A heti SPY ETF alap szépen mutatja a bizonytalansági faktort. Így ez a visszarendeződés, lehetségesen ennyi volt.
Innen már nagyobb a valószínűsége annak, hogy újabb eladások érkeznek a piacokra. Ami természetesen a teljes részvénypiacra hatással lesz, sőt ide lehet sorolni a devizapiacokat is a biztonsági devizák felértékelődésével. Na szóval a FIBO szintek remekül mutatják az estleges támaszokat, azaz fontosabb szinteket is.
Továbbá az indikátornak sem kell sok, hogy ő is eladási jelzéseket mutasson, főleg ha több negatív hír is érkezik a kereskedelmi háborúval kapcsolatban.


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...
Címke , , , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Szólj hozzá!

Hozzászólás

  Subscribe  
Visszajelzés