USA Dollár Bika Hangulatban

Megosztás, most...

USA Dollár Bika Hangulatban, fújtatja őrületbe a devizapiacokat. Az FXE-Guggenheim EURUSD ETF alap heti grafikonja, több mint árulkodó, több oldalról is. Folyamatosan figyeljük a dollár reakcióit, de valami olyan dolog fog történni az elkövetkező időszakokban, amire senki sem számított.
Amennyiben, hát hogyan is másképp a jövőre nézve, technikai oldalról szemlélve a juródollár kereszt árfolyamát. Itt lehet a csúcs a kurzusban, és innentől kezdve a dollár lehet a főnök, ami nagyon rossz ómen a forintunkra nézve.
Mivel az USA dollár erősödése forint gyengülést hordozz magában, azért is, mert erősen kötődünk a jutóhoz. Na de vissza a dollárhoz: heti szinten szemlélve  a grafikont, további zöldhasú erősödésre készülhetsz fel. A ferde zöld támaszok igen fontosak lehetnek a jövőre nézve.
De van itt egy nagyon fontos jelenség, mégpedig a 105 eurusd árfolyam környékén hagyott rés. Íratlan törvény, hogy idő kérdése és a rések betöltésre kerülnek. Ebből kiindulva a dollár további erősödések elé nézz, ellenben a forintunk úgy el szállhat mint a győzelmi zászló.
Tehát érdemes nyitott szemekkel aludni mint a krokodilok, és erőteljesebben gondolkodni az USA dollár erősödésében.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply