USA Biztosítási Szektor

Megosztás, most...

usa biztosítási szektorUSA Biztosítási Szektor.
USA Biztosítási Szektor, nagyon szép teljesítményt tudott felmutatnia kitörése óta. De úgy néz ki, hogy az USA biztosítási szektor is elért egy hozamrealizálási szintet. Ami annyit jelenthet, hogy a kitörési pontig is csökkenhet az árfolyam az IAK-iShares US Insurance ETF alapban.
Ebben az ETF alapban amúgy 63 biztosításokkal foglakozó céget találsz, ezek közül a Top 5 a következő: AIG, MetLife, Prudential, ACE és a Travelers. Úgy van közöttük magyar fülnek is ismerős? Ők öten több mint 40%-ban súlyozzák az ETF alap teljesítményét. Az USA biztosítási szektor napi grafikonján jól láthatód, hogy elindult lefele az ETF alap árfolyama.
Megjegyzés: most hogy ilyen bizonytalan jövőket élünk, ha jól belegondolunk, akkor ezen cégek, egyre jobban felértékelődnek, lásd példát, hogy milyen dinamikusak az egészségügyi, gyógyszeripari részvények és ezen cégek indexei.
Most már hazánkban is egyre jobban felismerték az emberek, hogy magukon kívül másra nem számíthatnak, és saját maguk kell megoldani a jövőjükkel kapcsolatos pénzügyi dolgokat.
CSAK AZ NEM MINDEGY, HOGY MILYEN ÁRON, MERT VOLT RÉSZEM BENNE, HOGY MENNYIRE EL LETT “FOSVA” A BIZTOSÍTÁSI ÜZLETÁG ITT MAGYARORSZÁGON!!!
Na de vissza az USA biztosítási szektor ETF alapjához. Érdemes megvárni, hogy mekkora csökkenés érkezik az ETF alapba, és beállni vételre, mikor már biztosabbnak tűnik, hogy nem csökken tovább. Ezt a legjobban a támaszok mutatják meg számunkra, ha több alakalommal visszapattan egy szintről az árfolyam, akkor az erős és meghatározó szintet jelöl. Szimpatikus és figyelőre ajánlott ETF alapról írtam!


iak-ishares usa insurance etf 2015.06.24. napi

Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply