USA Adóreformos Adósságplafon

Megosztás, most...

USA Adóreformos Adósságplafon fűtötte eddig a SPY-SPDR S&P 500 index ETF alap árfolyamának alkulását. Mivel  a várakozásoknak megfelelően a Képviselőház is megszavazta tegnap az adóreformot. Azonban az elmúlt néhány nap fényében ez már csak formalitásnak számított, így pozitív piaci reakció sem kapcsolódott hozzá. Várakozások szerint Donald Trump december 25-én aláírhatja a törvényt.
Az adóreformok megszavazását követően a republikánus képviselők egyből elkezdtek azon dolgozni, hogyan maradhatna működőképes az állam annak ellenére is, hogy elérik az adósságplafont.
Jelenleg egy olyan javaslatcsomagon dolgoznak, ami január 19-ig biztosítana finanszírozást.forrás-erste A adóreform elfogadása jelentős levegőt és tehercsökkenést mutat az amerikai cégek felé, így további pénzek szabadulhatnak fel az amcsi cégeknél. Ebből is kiindulva, némi esetleges korrekció után tovább emelkedhet az index.
A heti SPY ETF alap grafikonja igen beszédes a FIBO szinteket szemlélve. Mert ha csökkenés indul el akkor a legfontosabb támasz nem más mint a 261,8%-os FIBO szint. Amennyiben ez a szint meg tudja tartani az árfolyamot, akkor további vételek alakulhatnak ki.
Ellenben, ha sérül, akkor indulhat el az igazi korrekciós szakasz. Mert azért már némileg igen túlvettek a cégek árfolyamai, a sok kommunikációs impulzustól is.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply