Uránnal Dúsított Lehetőség

Megosztás, most...

Uránnal Dúsított Lehetőség mutatkozik az URA-Global X Urán bányászati ETF alap árfolyamának alkulásában.
Behalás, vagy egy igen nagy biznisz az urán bányászata?
-csak gondolj bele, hogy a saját kormányunk is ebben gondolkozik (takar) mert nem az energetikáról van igazán szó hanem a túlszámlázott pénzügyi lehetőségtő.
Az egész világ arról szó, hogy ATOM-Izmozás. Vagy egyáltalán nem vagyunk tisztába azzal, hogy milyen öngyilkos fegyver az Urán felhasználása. Mert voltaképp nem az Urán a probléma, hanem annak a felhasználására irányuló törekvések.  Jó oké, kicsit siránkoztam és leírtam, hogy féltem a gyermekeim jövőjét a negatív “pénzéhes döntéshozóktól”! Oké!
Itt az URA heti ETF alap remekül mutatja, hogy egyre intenzívebb a vétel a urán bányászati részvényeknél. 2010-ben indul ez az ETF alap, mely mostanság 260 millió eszközértékkel és 22 céggel mutatja az Uránbányászat helyzetképét.
Érdekes, hogy globálisan 6 ország van igazán jelen a piacon, melyek a következők: Kanada 60%, Ausztrália 15%, USA 9%, HongKong 8%, Kína 4% és Franciaország 4%-kal. Ugye milyen érdekes leosztás? Na de a heti URA ETF alap azt mutatja, hogy a nagy beszakadás után némi talpra állás van kibontakozóban.
A 12 dollár környéki támasz egy igen erős szintnek minősül, de egyre inkább az kezd kibontakozódni, hogy a 18 dolláros majd a 24 dolláros szint lehet érdekes. Leginkább akkor ha sikerül a ferde piros ellenállás fölé kerülni az árfolyamnak, melyre meg van a lehetőség.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply