UK Osztalékos ETF

Megosztás, most...

UK osztalékos ETFUK Osztalékos ETF.
UK Osztalékos ETF alap is kiesett az emelkedő csatornából, jelenleg is a pozitív korrekció zajlik. A UK osztalékos ETF alap a FTSE 350 index 50 legmagasabb osztalékot fizető cégekből van összeállítva, éves osztalékfizetési célokkal súlyozva.
Így az UK osztalékos ETF alap Top 5 cége a következő: Berkeley, Vedanta, Standard Chartered, HSBC és a LadBrokes. Közel 60%-ban pénzügyi, közműves és alapvető fogyasztási cégek viszik a prímet a UK osztalékos ETF alapban. Ez az IUKD-iShares FTSE UK Dividend + ETF alap éves szinten 4 alkalommal fizet osztalékot.
A februári pénzügyi zárást követően márciusban, júniusban, szeptemberben és decemberben. Ha érdekes számodra az osztalékot fizető alapok, akkor ez a UK osztalékos ETF alap érdekes lehet számodra.
Na de mit mesél a napi grafikon?
Annyi biztos, hogy az angolok is kiestek az emelkedő csatornából, ami figyelmeztető is lehet a jövőre nézve. Azonban egyenlőre tegnap elkezdődött a pozitív korrekció, mely a letörési vonalat tesztelheti…Ha nem tud visszakerülni a csatornába, vagy csak megközelíti, akkor jöhet a további csökkenés a vízszintes zöld támaszok szintjei felé. Így a csökkenő árfolyam magasabb osztalékhozamot is generál. Összességében érdemes figyelned, hogyan fog viselkedni a UK osztalékos ETF alap és ha érdekel és nyitott vagy a negyedéves bevételekre, akkor vedd meg. Jelenleg az 1000 pennys szint lehet a cél…., azaz a 10 angol font!


iukd-ftse uk osztalékos etf 2015.06.11. napi


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply