Újra Csilloghat az Arany

Megosztás, most...

Újra Csilloghat az Arany.
Újra Csilloghat az Arany, vagyis technikailag nagyon erős jelzéseket mutat az IAU ETF alap. Az hogy újra csilloghat az arany, sok bla-bla szöveget lehetne írni…!
Lehet gazdasági krízis, geopolitikai összeomlások, bányákkal, kitermeléssel kapcsolatos negatív hír stb… De amit számomra mutat a heti grafikon, az azt sejteti, hogy valami történni fog az arany piacán. Miért??? Azért mert ezen a szinten, már több alkalommal megállt a csökkenés, a bollinger kezd beszűkülni, egyre jobban kezd ékelődni az árfolyam, újabb kisebb mélypontok után egyből felrántják az árfolyamot, ami azt sejteti, hogy tartják és olcsóbban nem adják, most így hirtelen ennyi.
Ebből mind az következhet, hogy megindul felfele és újra csilloghat az arany. De ezt le kell szögeznem, hogy amit itt olvasol az spekuláció, semmi több! Igazából egyenlőre érdemes figyelni az árfolyam alakulását és ha a vékonyabb ferde piros ellenállás fölé kerül az aranya, akkor már lehet azt feltételezni, hogy elkezdődött valami. Azért is írom ezt, mert most még labilis kicsit, mivel könnyen benne van egy újabb tesztelés a legalsó támaszig, úgymond helyezkedik az árfolyam.
A ferde piros ellenállások lehetnek jelzés értékűek azzal kapcsolatban, hogy újra csilloghat az arany. Az alsó zöld ferde és vízszintes támaszok környékén érdemes figyelni. Azért is mert ha esetlegesen törnek a zöld támaszok, akkor még jöhet lefele az arany, és utána alakulhat ki, a feljebb említett dolog, hogy újra csilloghat az arany.iau-ishares comex gold 2015.06.30. heti


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply