Túlvett Piacok Ára

Megosztás, most...

Túlvett Piacok Ára, avagy a fák sem nőnek az égig. A havi DIA-SPDR DJIA 30 Index ETF alap szépen mutatja az elmúlt napok eseményeit. Pontosan ez így nézett ki a spot (azonnali) piacon:  A Dow napon belül csaknem 1.600 pontos mínuszt is mutatott, ami zárásra 1.175 pontos esésig mérséklődött.
Abszolút értékben mindkettő rekord méretű csökkenésnek számít, de ha százalékos formában mérjük, aminek a magas indexérték miatt jóval nagyobb jelentősége van, nem hogy rekordról nem beszélhetünk, de még csak a 20-as tabellára sem kerülhet fel a tegnapi nap.
Mindenesetre a Dow index és az SPY-S&P 500 is lenullázta a januári emelkedést és idei teljesítményüket tekintve enyhe mínuszt mutatnak már csak fel.forrás-erste A havi grafikon igen sokat tud mesélni számunkra, amit a ferde és vízszintes zöld támaszok is mutatnak, amennyiben sérül valamelyik, akkor további csökkenésre készülhetsz fel.
Amit még mesél, az az, hogy további csökkenésekre lehet felkészülni az elkövetkező napokban hetekben…. Mind a fordító gyertya, mind az indikátor igen erőteljes eladásokat jelez előre… és ez a nagyobb esés, meg is ijedhetett több befektető is, így elindulhat egy hozamrealizálási ciklus, ami lehet, hogy negatívnak tűnhet, de ez a valóság.
Ja igen ez egy nagyon remek befektetési lehetőség a folyamatos díjas befektetési biztosítások szempontjából, mert erőteljesen esik a piac és így több jegyet tudsz vásárolni, mely a hozamszorzónál, igen nyomatékos tud lenni.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply