Tovább az eszköztárra

Túlkommunikált USA Pénzügy

ETFmustang
Megosztás, most...

Túlkommunikált USA Pénzügy helyzetét mutatja az XLF-SPDR S&P USA Pénzügyi ETF alap. Nagyon érdekes, már 82 hete nem látott tőkekiáramlást láthattunk az amerikai részvénypiacokon az elmúlt hét folyamán az EPFR adatai szerint.
Összesen 14,5 milliárd dollárnyi tőkét vontak ki ebből a szegmensből a befektetők azt követően, hogy egyre több kétség övezi a Donald Trump által belengetett adóreformokat.
A legnagyobb tőkekivonást az (xle) energia és a (xlf) pénzügyi szektor szenvedte el. forrás-erste Igen érdekesen alakulhat az elkövetkező időszakokban az amerikai pénzügyi szektor teljesítményének alakulása.
23 dollár egy igen meghatározó szint lefele, csupán az a kérdés, hogy a csütörtöki napon hogyan, és miképp jönnek ki az amerikai pénzügyi cégek gyorsjelentései. De ettől függetlenül, a feljebb olvasott dolgok sokkal dominánsabbak. Összességében az USA pénzügyi szektor igen lefele tekinget, hogy mi lesz pontosan belőle nem tudom.
De technikailag igen short-os az ETF alap árfolyamának alakulása. Jelenleg a világ szíve az amerikai pénzügyi cégek, holott Anglia a pénzügyi központ világszerte, hát ezért is érdekes az XLF ETF alap.


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

USA MegaCégek Árnyékában a Kicsik

Megosztás, most... USA MegaCégek Árnyékában a Kicsik, avagy nem is kicsik! A heti FDM-First Trust DJ USA Kis-cégek ETF alapjának árfolyamának alakulása merőben mást mutat. Igaz kicsit, nagyon kérdő jeles is egyben: -ismeretlen cégek magyar […]
Translation »