Trump-nak Erős az USD

Megosztás, most...

Trump-nak Erős az USD elképzelések. Miszerint: Donald Trump nem tartja jó ötletnek a republikánusok azon tervezetét, miszerint egységesen meg kéne adóztatni az USA-ba irányuló importokat, míg az exportok mentesülnének az adóteher alól.
Nemtetszését a terv irányába az is alátámasztja, hogy a Fed mellett ő is kockázatosnak tartja az erős dollárt, márpedig az említett intézkedések pont az amerikai deviza további felértékelődését vonnák maguk után.
A heti UUP-PowerShares DB USA Dollár Bika ETF alap remekül mutatja, hogy az elmúlt hetekben szépen gyengült az USD. Ezen bejelentések és nyilatkozatok, igen erőteljesen befolyásolhatják az idei USA kamatemelési célokat.
Azt tényként lehet kezelni, hogy a beiktatás után igen nagy felfordulásra és bizonytalanságra lehet felkészülni. Ami igen szép jeleket mutat az importáló cégek és az arany felé. A heti grafikon további USD gyengülést mutat előre, de a döntő tényezők a jövőhét folyamán alakulhatnak ki a beiktatás után. Ami érzek, az az, hogy egy igen mozgalmaz és meglepő év elé nézünk az összes piacot ide értve.


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Szólj hozzá!

Hozzászólás

  Subscribe  
Visszajelzés
Translate »
Tovább az eszköztárra