Trump Nagylelkű Gesztus Japán felé

Megosztás, most...

Trump Nagylelkű Gesztus Japán felé, mert a jó benyomás fontos.
Na szóval: a jó hangulatot tegnap részben Donald Trump kereskedelmi tárgyalásokkal kapcsolatos pozitív kommentje fűtötte, miszerint jó esély van arra, hogy megegyezzenek Kínával.
Sőt szerinte ez akár hamarabb is megtörténhet, mint ahogyan azt sokan gondolnák.
Emellett az elnök azt is elmondta, hogy Japánnal sikerült részleges megállapodásra jutni. Ennek keretében Japán 7 milliárd dollárnyi amerikai mezőgazdasági termék előtt nyitja meg az utat azzal, hogy bizonyos termékekre csökkenti, másokra pedig eltörli a jelenleg érvényben lévő importvámokat. Shinzo Abe japán miniszterelnök szerint Trump azt ígérte, hogy az USA nem vet ki újabb importvámot a japán autókra.forrás-erste
A heti SPY-SPDR S&P 500 Index ETF alap dupla csúcsra futott. De a heti árfolyam-alakulása igen bizonytalan mivoltát mutat. Oké, hogy amcsi felől meg vannak az ígérgetések, de már kezd kissé uncsi lenni.
Ha tovább akarunk lépni, akkor jól láthatód, hogy az árfolyam és az indikátor divergál (ellentétes) mozgásba fordult. Így ennek a nagy gesztusnak, nehogy korrekció legyen a vége.
Ettől a ferde zöld támasz védhet meg. Amennyiben ezen szint felett marad az amcsi index árfolyama, akkor oké, stabilizálódott a helyzet.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply