Tovább az eszköztárra

Trámpol a Biotechnológia

ETFmustang
Megosztás, most...

Trámpol a BiotechnológiaTrámpol a Biotechnológia Heti IBB grafikonja. Igen erőteljesen megvették a biotechnológiai szektort az USA-ban, miután Donald Trump győzelmével zárultak a választások. A szektorhoz tartozó cégek fellélegeztek, miután a másik esélyes
Hillary Clinton kampányában többször ígéretet tett arra, hogy csökkenteni fogja az indokolatlanul magas gyógyszerárakat és szigorú feltételekhez köti ezek emelését. Trump ezzel szemben inkább a cégekre bízza az árazást, ő a piaci verseny növelésével szeretné az amerikaiaknak olcsóbbá tenni a készítményeket.
Na ennyit erről, amennyiben ezt be fogja tartani az új elnők, akkor ez a szektor egy igen remek befektetési terület lesz. A heti IBB-iShares NASDAQ Biotechnológiai ETF alap igen kedvező képet mutat felfele.
Mely lassan elér egy igen meghatározó kitörési szintet, és ha minden jól és szépen alakul akkor közel 15%-os emelkedés is benne van, első körben. Természetesen ennek dinamikája nagyban függ a nemzetközi helyzettől is, valamint az elkövetkező nyilatkozatoktól. De most egyenlőre egy igen remek befektetési eszköznek számít a biotechnológiai szektorba tartozó cégek teljesítménye. Technikailag teljesen rendben van, és igen erőteljes vételi oldalt mutat!


ibb-2016-11-10-heti-etf
Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

GBP Támogatásban a EuroStoxx 50

Megosztás, most... GBP Támogatásban a EuroStoxx 50. A heti grafikon mindent elárul, hogy milyen nagy jelentősége van annak, hogy az adott -jelen estben az EuroStoxx 50 index- ETF alapot milyen tőzsdén és milyen devizában veszed […]
Translation »