…hogy több maradjon a zsebében…

Megosztás, most...

Üdvözölöm, kedves látogatom!

 

Itt, ezen a honlapon a Tőzsdei alapokkal (“alkatrészeivel”) kapcsolatos előnyök, hasznok és lehetőségeket olvashatja. Arra törekszem, hogy minél valóságosabb képet mutassak arról, hogy valójában mi is történik a pénzügyi világban.

Saját lelkemen, pénzemen tapasztalt, valamint valóságos megtörtént élethelyzetek késztetnek, és adnak erőt arra, hogy minél több Magyar emberhez eljuttassam meglátásaimat, tapasztalataimat.  Már sikert értem el azzal, hogy ezeket a szavakat olvassa, kedves olvasom, hálás köszönet.

Milyen lehetőségekre, milyen buktatókra számíthatunk, és mik azok a dolgok amire oda kell figyelnünk mindannyian. Elérhetőek mind azon befektetési lehetőségek, amit a cégek vagy éppen  NAGYOBB VAGYONNAL RENDELKEZŐ emberek használnak.

Csak egy döntés kell hozzá, és némi nyitottság a hagyományos banki és biztosítási pénzügyi permékeken túl. Semmi ördögi dolog nincs benne, természetesen szükséges a bank és a biztosítok jelenléte,. mert egyenlőre függünk tőlük. Azonban egy nagyon fontos dolgot megtehet, kedves olvasom, azzal hogy befektetések / megtakarítások területén közelebb lép a pénzügyi piacokhoz. Ezáltal 60-70%-kal tudja csökkenteni a költségeit, és nagyobb rálátása lesz a pénze mozgására.


Sajnos folyamatosan szembesülök azzal a ténnyel, hogy az információk, adatok és a gazdasági helyzettel kapcsolatos kilátások, kissé torzak. Így nekünk is, kik a tőzsde világában élnek nap mint nap, oda kell figyelnünk, és igen a sorok között kell tudnunk olvasni.

Sokat hallom a biztonságot minimális kockát és azért minél magasabb nyereségek igényeit. Kérem, ma mit is jelent a biztonság, vagy is mi az ami biztos…ezen tovább kell lépnünk, és tudomásul kell vennünk, hogy ami biztos, az a  folyamos változás.

 
Szívesen fogadom, és érdeklődve várom a kérdéseit, észrevételeit és  javaslatait!

Mobil.: 06-30/523-9419
Skype.: tozsdeialapok
e-mail.: info@etftozsde.hu

Szép napszakot kívánok!

 


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply