Tőzsde mint színház, de fordított a szereposztás

Megosztás, most...

Tőzsde, melyik szerepet szeretnéd?

 
 


 
Tőzsde, tudod nézőpont kérdése az egész…Fontos, szerintem nagyon, hogy ezek a tőzsdei mizériák, hogy vannak tálalva. Az ügyfélnek milyen a személyisége, mi az ami fontos neki, mi az amit közel szeretne érezni Önmagához, mi az ami érdekli, mi az ami fontosabbá teszi számára magát a pénz nyerési, tőzsdei  létformát. Megkérdezted már magadtól, hogy valójában neked mit jelet maga az a szó, hogy Tőzsde?
-…vagy csak hallomásokból?
-…mások károgásából (vesztett pozi után)? -holott a következő pillanatban az illető újra a brókerének ad megbízást, vagy online kötöget a piacokon sunyiban, hogy Te, ne is tudjál róla!
-…vagy ténylegesen, valóságosan érzed vagy érezni szeretnéd a Tőzsde és a függetlenség csodálatos dimenzióját?

 

Tudd meg, érezd és vond le a következtetéseidet.

 

Nincs még egy ilyen szabad, lehetőségek és lehetőségek tárháza mint amit a tőzsde nyújt azoknak akik úgy döntenek, hogy mernek kérdéseket feltenni, és ha kérdések maradnak, újabb és újabb kérdésekkel eljutni a döntésig.

 

Szeretnék nyitni egy értékpapírszámlát, és lehetőséget adni Önmagamnak, hogy dönthessek.

 

Olyan sok panaszt hallok nap mint nap a banki és biztosítói termékekkel, sőt bróker cégekkel illetve brókerekkel kapcsolatban.:
  • -nem ezt ígértek
  • -hogy hogy ilyen magas a költség
  • -kevesebbet ér a pénzem
  • -csak a bankok és a biztosítok járnak jól
  • -lehúzás, becsapás
  • -csak a brókerek járnak jól
  • -szerencsejáték
  • -kizsákmányolás stb….

 

Mélyen magamba néztem évekkel ezelőtt, és megkérdeztem magamtól, hogy mi a megoldás, ha tényleg ennyire nem jó semmi. Vagy minden rendben van, csak legyen valami, ami mögé be lehet bújni, és onnan mutogatni (érdekes, három ujjunk mindig magunk felé néz) ki vagy kik voltak a hibásak, hogy ez vagy az történt velem. ÉN, TE, Ő mindenki saját maga dönt, az életéről, sorsáról.

 

Mire jutottam... -nem vagyunk egyformák, kinek ez, kinek az, kinek amaz a fontos, és mindenkinek a saját szemszögből igaza lehet. Valakinek egy dolog értéktelen, valakinek ugyanaz a dolog talán az életét menti meg.. Így eljutottam arra a megállapításra, hogy senki és semmi felett nem szabad pálcát törnöm. Meg kell tudni, hogy kinek mi a fontos, és ez csak kérdésekkel és bizalmat árasztó szeretettel lehet megtenni. Úgy, hogy a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon. Ha ez nincs meg akkor megy a kőkemény kizsákmányolás, stratégiák, álarcok mögé bújás, hazugságok tömkelege stb…stb…stb…
Minden kezdődik előröl, tehát valahol valakinek, valakiknek el kell kezdeni a folyamatos átállást a kizsákmányolásból, a mindenkinek jó legyen megoldás felé.

 

Jelentem egyre többen vagyunk, és napról napra egyre többen leszünk.
Itt egy fantasztikus példa nem csak vezetőknek, cégtulajdonosoknak, a Tandera Célirányos Vállalkozásfejlesztés az értékteremtés új korszaka. Félelmetesen jó a cég, alapítóival a semmiből ismerkedtem össze. Nem titok isszuk egymás szavait, holott különböző területeken működik, de még is hasonló úton haladunk, környezetünk, lehetőségeink, az élhetőbb világ felé haladás, egymás emberséges  megbecsülése.

 

Benned is ott lapul, vagy éppen ahogy olvasod az írásomat megfogalmazódott benned is. Csodálatos ez a megkönnyebbült érzés, mintha egy átszakíthatatlan hártya szakadt volna át benned.

Vissza a Tőzsdéhez, az a bizonyos misztik ami körül lengi ezt az egész színházat, mert szerintem ez az, csak fordított a felállás, a színészek ülnek a nézőtéren, a nézők játsszák a színdarabot és nincs megállás.: -dráma két végzettel…, mert az emberi alaptermészet örök és ez hajtja, fűtő az örök körmozgást. Csupán a fejlődés miatt modernebb változatban.

A döntés nálad, örömmel játszani és nyerni, vagy elviselni hogy játszanak veled, és a végletekig.

Nap-mint nap lehetőségeket kínál fel számunkra az élet, vicces de a tőzsdei is, és most tedd félre ha van, az összes előítéletedet, és gondold át. Mennyire vagy független?

Játszd a saját színházadban a legjobb szerepeket.


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply