Tovább Emelkedhet a Fejlődő Piac

Megosztás, most...

Tovább emelkedhet a fejlődő piacTovább Emelkedhet a Fejlődő Piac.
Tovább Emelkedhet a Fejlődő Piac, mely egy igen intenzív emelkedést tesztelt vissza. Szépen megcsinálta a dupla mélypontot, mely azt is jelenti, hogy tartásban és vételben vannak az adott részvények, így tovább emelkedhet a fejlődő piac.
A fejlődő piaci ETF alapban jelenleg 843 fejlődő országbeli cég van jelen. Az EEM-i Shares MSCI Emerging Markets top 5 cége a következő: Samsung, Taiwan Semiconductor, Tencent, China Mobile és a China Construction Bank. Ezen nevekből kiindulva Kína dominál, de erősebb jelenlétet mutat Dél-Korea és Taiwan is. Szektorálisan a pénzügyi és az IT cégek dominálnak közel 47%-kal.
Napi grafikonon szépen láthatód, hogy a ferde és vízszintes vonalak milyen szépen mutatják, hogy igen is tovább emelkedhet a fejlődő piac. Amennyiben sikerül a 43,11 $-os szint fölé kerülni, akkor a következő megálló a 44,2 $-os ellenállás lehet.
De ha bármilyen negatív dolog történik a piacokon, és lefordulna az árfolyam és 42,13 $ alá kerülne, akkor már egy nagyobb korrekció is megérkezhet a fejlődő piaci ETF alapba. De egyenlőre úgy fest a napi grafikon, hogy tovább emelkedhet a fejlődő piac.
EEM-Fejlődő Piacok 2015.05. Napi


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply