Tovább Csökkenhet Amerika

Megosztás, most...

tovább csökkenhet AmerikaTovább Csökkenhet Amerika.
Tovább Csökkenhet Amerika, azaz a SPY-S&P 500 ETF alap. Technikailag biztosan mivel, ha marad ez a gyertyaformáció, akkor tovább csökkenhet Amerika.
A nagyobb esést produkáló index, ma csupán a piros gyertya testén belül tud mozogni, így 80-90%, hogy folytatódik a megkezdett korrekció.
A SPY index vezető Top 5 cége a következő: Apple, Microsoft, Exxon Mobil, Johnson & Johnson és a General Electric. Így ezen cégek árfolyamára is érdemes odafigyelni, mivel ezen cégek adják a ritmust a piacoknak.
Amennyiben sikerül letörni a 210 $-os támasz, akkor a ferde zöld meghatározó támasz következhet az árfolyamban. Tovább, ha ténylegesen lejön eddig az árfolyam, akkor érdemes nagyobb figyelmet fordítanod, mivel letörés esetén tovább csökkenhet Amerika.
A vízszintes vonalak lehetnek a árfolyam szakaszai, fordító és gyorsító támaszok. összességében, ha szépen ezen forgatókönyv szerint alakulnak a következő napokban az események, akkor cirka 200 $ környékéig is csökkenhet az árfolyam…és ez a világ összes indexére, részvényére hatással lehet, mivel az S&P 500-as index a világ egyik legmeghatározóbb indikátora a piacoknak.


spy-spdr s&p 500 napi 2015.05.27.


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply