Tovább az eszköztárra

Totális Amerikai Vételi Lázban

ETFmustang
Megosztás, most...

Totális Amerikai Vételi Lázban, az amerikai piacok.
A heti SPY-SPDR S&P 500 ETF alap árfolyamának alakulása valamit sejtett. Emögött részben az állhat, hogy vasárnap Donald Trump már némi bizakodásra utaló kijelentést is tett, miszerint az USA előtt álló kemény napok és hetek után eljöhet a pont, ahol jobbra fordulnak a dolgok.
Az alelnök, Mike Pence szerint már látszanak a vírus megfékezése érdekében tett intézkedések első jelei. Ezt részben arra alapozhatták, hogy New York-ban a koronavírus miatt kórházi ellátásra szorulók száma először mutatott csökkenést az utóbbi héten, illetve az új halálesetek száma is első ízben csökkent.
Kérdés, hogy ez a tendencia mennyire lesz tartós.
New York kormányzója szerint ezen a ponton ezt még egyáltalán nem lehet tudni. A heti SPY ETF alap úgy viselkedik, mintha túl lennének minden nehézségen. Pedig nem… és ez mögött semmi más nem mutatkozik, csak az, hogy remek mélységi pozícióban szeretnének vásárolni.
Ami természetesen 1 bizonyos szintig megemelik az árfolyamot, egy bizonyos szintig!
Mert azért mindenki nyerni szeretne, ezen a mélységen…
Pedig még igen távol van az igazi stabilitás és tisztán látás…


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Hozzászólás

Next Post

Európai Unió Gazdasági Mentésben

Megosztás, most... Európai Unió Gazdasági Mentésben, mely igen izmosnak tűnik. A heti FEZ-SPDR EuroSTOXX 50 ETF alap, igen rosszul néz ki. De, kialakulóban a mentés: az Európai Unió pénzügyminiszterei még a hosszú hétvége előtt megállapodtak […]
Translation »