Törékeny Olajpiac Növekvő Spekulációs Lehetőség

Megosztás, most...

Törékeny Olajpiac Növekvő Spekulációs Lehetőség, heti szinten.
Mivel: az USO-US WTI Olaj ETF alap nagyot emelkedett, miután a tegnapi API jelentés szerint a múlt héten 9,52 millió hordóval csökkent az USA nyersolaj készlete. A piaci várakozás szerint nőtt az amerikai nyersolaj készlet a szélesebb alapon nyugvó EIA statisztikák alapján.
A Nemzetközi Energiaügynökség, az IEA ismét figyelmeztetést adott ki, hogy mennyire törékeny a globális olajkereslet a járvány újraéledése miatt. A szervezet szakértői szerint csak lassan haladhat a globális készletek leépítése.
Az OPEC jelentése szerint az Egyesült Arab Emirátusok még növelte is az elmúlt időszakban a termelését, annak ellenére, hogy az OPEC tagállam korábban a kvóták felett termelt.
A kartell további szankciókat tervez a túltermelő államokkal, elsősorban Nigériával és Irakkal szemben. forrás-erste A heti USO grafikon igen érdekes képet és lehetőséget mutat. Merészség kell hozzá, de itt van egy igen kecsegtető középtávú befektetési lehetőség. Sajnos, az, hogy ekkorát emelkedjen az olaj árfolyama, valami igen negatívnak kell történni a nagyobb kitermelő térségekben.
Az sem kizárt, hogy valahol elszakad a cérna, és kialakul egy HÁBORÚ! Reálisan kell néznünk a dolgokat, mert igen nagy gebasz van világszerte! …és csupán egy szikra kell hozzá, és valami katasztrofális helyzet is kialakulhat valahol….. ami természetesen az egekbe repítheti az olaj árfolyamát (120%).
Természetesen mi is a békét, nyugalmat és a jólétet támogatjuk, de forr a világ, és ezt tudomásul kell vennünk!!!Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply