Top Eurós Bizonytalanság

Megosztás, most...

top eurós bizonytalanságTop Eurós Bizonytalanság.
Top Eurós Bizonytalanság, azaz a Top 50 EU-s cég hezitálása a heti grafikonon. Azért is jött az elmébe ez a cím, mivel a FEZ ETF alapban olyan Top 50 Európai céget találsz, melyek országának az euró a fizetőeszközük.
Továbbá az a tény, hogy a heti grafikon árfolyama nem tud péntekig 39,38 $-os ellenállás fölé kerülni, akkor el kell gondolkozni a csökkenésen. De az igazi döntés természetesen a ferde piros ellenállás fogja jelenteni! Amennyiben ezen szint alatt marad az árfolyam, akkor megerősödhet az eladási oldal, ami igen érzékenyen fogja érinteni azon befektetési alapokat és biztosítási eszközalapokat, melyek európai top cégekkel dominánsak.
Amúgy ez a spekuláció a folyamatos díjas Unit-Linked biztosításokra kedvező hatást mutatnak, mivel olcsóbban tudsz több jegyet vásárolni. Na oké, de vissza a FEZ-SPDR DJ EURO STOXX 50 ETF alaphoz.
A FEZ ETF alap Top 5 cége a következő: Sanofi, Bayer, Total, Banco Santander és az Anheuser-Busch InBev részvények. Így talán nem is meglepő, hogy Franciaország és Németország mellett Spanyolország részvényei dominálnak az ETF alapban, közel 78%-ban. Na ez így rendben is van! Akkor a heti grafikon azt sugallhatja számunkra, hogy ha nem sikerül felfele a kitörés a ferde piros ellenállásnál, akkor ismét jöhet a lefordulás, és a vastagabb zöld vízszintes vonal erőteljesen meghatározó lehet az év további heteire. 

FEZ.US 2015.07.29. Heti


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply