Tiszta PIO Vízhelyzet

Megosztás, most...

Tiszta PIO VízhelyzetTiszta PIO Vízhelyzet.
Tiszta PIO Vízhelyzet, most akkor mi van? Igen, ez egy olyan ETF alap, mely olyan cégeket tömörít, melyek igen erősen figyelnek a víz újrahasznosításával kapcsolatos kérdésekben.
Víz szerinted, mennyire fontos kérdés?

Szerintem, igen is, nagyon fontos és meghatározó. Azért is merem ezt írni, mert olyan dolgokat tapasztaltam, amit anno azt hittem “naivan” hogy velem ez meg az nem történhet meg! 
A heti grafikonon, nagyon jól látszik, a tiszta PIO vízhelyzet. Ez és a hozzá hasonló kisebb ETF alapok számomra is érdekesebbek, mint  a nagyok. Miért? – Azért mert pontosabb képet mutatnak a világ helyzetéről. Oké!
A PIO heti grafikonja, azt mutatja számunkra , hogy ha így folytatódnak a dolgok, akkor heti szinten, igen erőteljes kitörésre lehet számítani.
A PIO-PowerShares Global Water ETF alap remekül mutatja, hogy egyre fontosabb a vízgazdálkodást tisztitása. Azt, azért fontos tudni, hogy 35 cégről van itt szó, most jelenleg.  Természetesen amerikai túlsúllyal, de igaz kicsit leszakadva követi az angol és a francia cégek névsora.
Ami érdekes a Top 5 cég névsora: Geberit, Veolia, HD Supply, Ecolab és a Pentair. Számomra is némi kérdőjelet okoz a névsor. De ami igazán fontos, hogy igen erősen kitörés előtti helyzetkép mutatkozik a heti grafikonon. 

pio-viz 2016.03.02. napi


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply