Technológiai Ellentmondások

Technológiai Ellentmondások, mondanak ellent a piaci mozgásokkal.  Az XLK-SPDR US Technológiai szektor ETF alap heti grafikonja mindent elmond.
Mivel: a kockázatkerülés hatására a mai napon az amerikai 10 éves hozam átmenetileg 2,8%-ig is esett, ahonnan azonban már 2,87% közelébe pattant vissza.
A hosszabb hozamokra helyezendő nyomás az utóbbi napokban kedvezhet a technológiai szektornak, ami az az év elején még rendkívül érzékenyen reagált a hozamok emelkedésére.forrás-erste A heti XLK technológiai ETF alap árfolyamának alkulása, igen lefele kacsingat minden téren.
Főleg úgy, hogy fontos a mindennapokra a technológiai szektor, mert ezt használjuk szinte minden órában. De egyenlőre mostanság helyezkedés történik, ami némileg felboríthatja a következő hetek árfolyamának alkulását. Tehát a 70 dolláros szint igen erős ellenállásnak tűnik.
Lefele a 65 dolláros támasz lesz a döntő tényező a technológiai szektor árfolyamában. Így érdemes némiképp kivárni, hogy lefele, hogyan viselkedik az XLK ETF alap árfolyamának alkulása, valamint az, hogy milyen politikai bejelentéseket Twittel ki az USA elnöke.


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!
Share

Szólj hozzá!

Hozzászólás

  Subscribe  
Visszajelzés
Translate »