Tavaszi Mezőgazdasági Remények

Megosztás, most...

Tavaszi Mezőgazdasági Remények bújhatnak ki a földből. A heti DBA-PowerShares Mezőgazdasági ETF alap, egyre biztatóbb jeleket kezd mutatni a grafikonon túl a mezőgazdasági termékek, termények piacán. Ez köszönhető lesz az új amerikai kereskedelmi politikának is, mely drágíthatja a terményeket.
Értem ez alatt a szóját, cukrot, búzát, kukoricát, kávét, kakaót és a húsokat is. Egyre erősebb hírek alakulnak ki a kukorica és a cukor drágulásáról, és ez csak két termény, ott vannak még a húsok is. Egyenlőre azt lehet látni technikai oldalról, hogy a heti grafikon egy igen erős támaszt alakított ki 19,6 dollár környékén. Ez az a szint ami igazán megadhatja a tavaszi mezőgazdasági remények alap”csiráját”.
Mivel ha ezen szint felett fordul a jelenlegi korrekció, akkor igen erőteljesen el lehet gondolkozni a vételeken, befektetésen. De a dominánsabb és megbízhatóbb emelkedés természetesen a ferde piros ellenállás felett alakulhat ki, ami cirka 22 dollár környékére tehető. Így igen érdemes a figyelem középpontjába rakni a mezőgazdasági DBA ETF alapot.
Amennyiben rendelkezel befektetési egységekhez kötött Unit-Linked biztosításokkal, és az adott biztosítónál van hasonló eszközalap, akkor érdemes oda irányítanod a biztosítási díjakat (rendszeres: havi, negyed, félév, éves).


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply