Tartósan USA Adatok

Megosztás, most...

Tartósan USA Adatok rángatják és befolyásolják a piacokat. A heti XLY-SPDR USA S&P Tartós Fogyasztási ETF alap ellenállásról fordult le. Ami némi bizonytalanságot mutat az adatszolgáltatás előtt.
Mivel a tengerentúlról szerdán a tartós cikkek rendelésállományának alakulása lát napvilágot, majd pénteken személyi kiadási és jövedelmi adatok jönnek.
A kiadási számokból kalkulált inflációs mutató különösen nagy jelentőséggel bír most, ugyanis ha az továbbra is méréskelt árnyomást mutat, az tovább növelheti az esélyét egy esetleges kamatemelésnek. Ez pedig további katalizátor lehetne a részvénypiacok emelkedésének. forrás-erste
Remekül mutatja számunkra a heti XLY ETF alap árfolyamának alkulása, hogy azért nem annyira meggyőző ez az emelkedés. Sőt azt is nyugodtan leírhatjuk, hogy adat és kommunikációs hangokra veszik szét a piacokat. ahogy csönd lesz, egyből megáll a vétel és amint láthatód, csökkenésbe is fordult át a tartós fogyasztási USA szektor indexének árfolyamának alkulása.
Ehhez már csak az kéne, hogy gyengébb adatok lássanak napvilágot szerdán, mert akkor a ferde zöld támasz lehet a mérvadó. De az is lehet, hogy csak némi visszarendeződés történik a tartós cikkek indexében és jöhetnek a további vételek. Na erre megfelelő információt fogunk kapni szerdán!


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...
Címke , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Szólj hozzá!

Hozzászólás

  Subscribe  
Visszajelzés