Tartósan Túlvett

Megosztás, most...

Tartósan Túlvett állapotban van évek óta az amerikai tartós fogyasztási szektor. A havi XLY-SPDR S&P USA Tartós Fogyasztási szektor ETF alap remekül mutatja a technikai szinteket. De ennek lassan vége is lesz, mert némi lassulást mutatnak a számok.
Azaz, arról van szó, hogy a várt havi 2%-os visszaesésnél nagyobb mértékben, 3,7%-kal esett vissza a tartós cikkek rendelésállománya az USA-ban januárban. Emellett a védelmi és repülőgép megrendelésektől tisztított mutató is 0,2%-os visszaesést mutatott a decemberi 0,6%-os esést követően.forrás-erste
Tehát a havi XLY ETF alap kezd némi bizonytalanságot felmutatni, aminek hozamrealizálás lehet a vége. De mielőtt az ördögöt teljesen felfestenénk a falra, egyenlőre további emelkedések alakulhatnak ki.  Nagyon sok múlik majd a mostani napokon és heteken, mert amennyiben hasonló gyertyaalakzat marad, akkor csökkenés érkezhet. Így, amennyiben nem tud tovább emelkedni az ETF alap árfolyam, akkor érkezhet a korrekció. Tehát érdemes nyitott szemekkel figyelni ezt a szektort is.


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Szólj hozzá!

Hozzászólás

  Subscribe  
Visszajelzés
Translate »
Tovább az eszköztárra