Tartósan Erősek

Megosztás, most...

Tartósan ErősekTartósan Erősek a tartós fogyasztási szektorhoz tartozó cégek túlnyomó része. Ezt remekül mutatja számodra a heti XLY-SPDR S&P USA Tartós Fogyasztási ETF alap árfolyamának és cégeinek súlyúzozása is.
Az XLY ETF alapban 88 tartós fogyasztási szektorhoz tartozó cég átlagát mutatja be. Ebből több mint 60%-ban a médiához, speciális kiskereskedelemhez, internetes és pihenés-szórakozáshoz tartozó cégek dominálnak.
Ezt remekül példázza a Top 5 részvény leosztása is: Amazon.com, Home Depot, Walt Disney, Comast és a McDonld’s. Ez leginkább azt mutatja meg számunkra, hogy milyen irányba tolódik el  a vásárlási szokások túlnyomó része. Amivel a jövőben is számolni kell, minden területen.
Jól láthatód, hogy a heti grafikon, az árfolyam szépen tölti a rést, amit anno otthagyott a kereskedés. Annyi, hogy jelenleg és ezt a napi kereskedés folyamán szépen lehet látni, hogy némi ellenállásba ütközött ez a remek emelkedési szakasz. Ami fontos lehet  a további napokra hetekre vetítve. Amennyiben ténylegesen megáll az emelkedés, aminek az esélye meg is van, akkor csupán arra kell figyelni, hogy a szerdai napon a FED mivel fog előrukkolni.
Támogatja vagy keresztül húzza a múltheti EKB löketet! Na de ha elindul egy korrekció, akkor a 74 dolláros támasz lehet érdekes, mert ezen szint alatt további csökkenés érkezhet az árfolyamba. Amennyiben tart a támasz és sikerül a mostani ellenállás fölé kerülni az árfolyamnak, akkor további emelkedések alakulhatnak ki a tartós fogyasztási szektorban. Összességében igen pozitív eme szektor összképe!

xly-usa tartos fogyasztas 2016.03.14. heti


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply