Támaszról Emelkedhet a FTSE 100

Megosztás, most...

Támaszról Emelkedhet a FTSE 100Támaszról Emelkedhet a FTSE 100.
Támaszról Emelkedhet a FTSE 100 indexet követő, másoló ISF-iShares FTSE 100 ETF alap heti árfolyamának alakulása.
Ez a heti grafikon szépen mutatja számunkra, hogy az elmúlt hetek igen csapkodó és bizonytalan piaci környezetben telt el. Most itt azt láthatjuk, hogy például az indikátor már heti szinten felfele mutatja az irányt, amit megerősít még az a tény is, hogy divergencia lépet fel.
Pontosabban ellentétes mozgás alakult ki az árfolyam és az indikátor között és ilyen esetekben szigorúan technikailag 90%-ban emelkedés szokott kialakulni. Az a bizonyos támasz az egy kitörési szint volt anno, tehát igen fontos és meghatározó szintnek tekinthetjük a 6,1-6 Ł angol fontos vonalat. Hírekre mostanság nincs mit adni, mert napokon belül is több alkalommal ellentétes információk láttak napvilágot.
Ezért vagy megvárod amíg stabilizálódik a helyzet, vagy hosszabb távra nyitsz pozíciót és beteszed a fiókba pár hétre. Emelkedésre való spekulációval, nagyon fontos még, hogy a 6 fontos szint alá stopot rakj, mert ha lefordulna az árfolyam és ezen támasz sérül, akkor további csökkenések érkezhetnek a brit FTSE 100 indexbe.
Az ISF ETF Top 5 cége a következő: HSBC, BAT, GlaxoSmithKline, Shell és a BP. Tehát energia, pénzügy, alapvető fogyasztás és egészségügy adja a FTSE 100 ritmusát. Ázsia aránylag nyugalomba nyitotta a hetet!

isf-ishares ftse 100 2015.09.14. heti


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply