Támaszkodik a Német DAX

ETFmustang
Megosztás, most...

Támaszkodik a Német DAX Index. Az EXS1-iShares DAX 30 Index ETF alap heti grafikonja elért egy támaszt, ami némileg csökkentette a csökkenő index esését.
Így némiképp elkezdődhet egy enyhe pozitív korrekció, de nagyobb emelkedésre mostanság nem nagyon kell számítanod. Igen negatív a hangulat az németországi autóipari cégcsoportok körül, valamint a Bayer sem hozta azokat a számokat amiket várnak tőle. Tehát az indexben súlyosabb cégek igencsak gyengélkednek az utóbbi időszakokban. Amennyiben a vízszintes zöld támasz alá kerülne az árfolyam, akkor már csak a ferde zöld támaszok lehetnek némi mentsvárak a német cégekkel kapcsolatban.
Ellenben ha még is sikerül erősödni a vételi oldalnak akkor a 110 eurós ellenállás lehet felfele a döntő szint. De egyenlőre sokkal erősebb az eladó oldal, így némiképp kitisztulhat a piac és stabilizálódhatnak a valóságos árfolyamszintek, mert azért vajuk be némileg túl lett húzva a DAX 30 Index is a többi vezető indexeket is ide értve.
Ez a jelenség természetesen érzékeny hatással lesz az európai biztosítási eszközalapok teljesítményére, jegyeinek árfolyamára is.Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Amerikai Felfrissülés

Megosztás, most...Amerikai Felfrissülés kezd kialakulni a heti SPY-SPDR S&P 500 ETF alap grafikonján. Mivel végéhez közelít a gyorsjelentési szezon a tengerentúlon, az S&P 500 cégeinek már közel 85%-a közzétette gyorsjelentését. Eddig a profitsoron átlagosan közel […]

Translation »