Széttépett NASDAQ 100 ETF

Megosztás, most...

Széttépett NASDAQ 100 ETF alap árfolyam. Meddig mehet még? -lassan kezdődik a gyorsjelentési szezon. Na akkor az majd megmondj a tényeket, hogy mi a helyzet a QQQ-PowerShares NASDAQ 100 ETF alap árfolyamával kapcsolatban.
Tény az tény, az utóbbi hetekben, hónapokban széttépték eme index részvényeinek árfolyamát, amit a heti grafikon remekül mutat. Beállt egy sávba az árfolyam mely 3 dollár széles, innen kitörve illetve törve meghatározó lesz a elkövetkező időszak árfolyamának alakulása. Amennyiben technológiai indexben vagy benne, akkor érdemes némiképp várnod az elkövetkező időszakok alakulására a gyorsjelentés tekintetében.
Ha kitörés valósul meg akkor vedd meg, ellenben ha letörés akkor keményen add el a technológiai érdekeltségeidet. Most jelenleg egy kitörés felé hajló technikai kép rajzolódik ki, ami meg is lehet egy remek piaci hangulatnak köszönhetően.
De azért csak óvatosan, mert a fák sem nőnek az égig, mivel némileg túlvettnek tűnik számunkra az index árfolyamának alakulása.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply