Szénfekete Színű Arany

ETFmustang
Megosztás, most...

Szénfekete Színű AranySzénfekete Színű Arany.
Szénfekete Színű Arany, ez az ami mostanság jellemzi az arany árfolyamának alakulását. Ha jól megnézed a heti grafikont jól láthatód, hogy 6 évvel ezelőtti árfolyamon kereskednek vele mostanság. Néha néha van némi csillogás, de igazán csupán rövid távon és erős figyelemmel érdem vele kereskedni.
Természetesen a spot-azonnali piacon vannak benne lehetőségek bőven. De ha hosszabb távon gondolkodol akkor még igencsak érdemes várni a befektetésre, mert lejjebb is jöhet a szénfekete színű arany árfolyama. A GLD-SPDR Gold ETF alap, igen csúnya képet fest egyenlőre. Jelenleg igen közel van a csökkenő csatorna támasza és ha ez is sérül akkor 100 $ alá is érkezhet az aranyunk.
Akkor lehet egy óvatosabb vételbe belemenni, ha a legutóbbi minimum felett meg tud állni a csökkenés, de legjobb ha 112 $ fölé tudna kerülni, na jó ennyi. Igazából lehetne össze-vissza bla-bla-bla szövegeket írni, de azért egy erőteljesebb usd gyengülés igen segítene az arany csillogásán, az tuti.
De egyenlőre érdemes kintről szemlélni az eseményeket és türelmesen várni, hidd el tudom miről beszélek! Voltam igen kapzsi és türelmetlen, hogy igen keményen érezzem azt, hogy milyen amikor elég a vastag számla, mert azt hittem hogy itt az alja vagy a teteje! Ami bizonyos, hogy mostanság szénfekete színű az arany csillogása. 

GLD.US 2015.09.10. heti


Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Gázos Hangulatban

Megosztás, most...Gázos Hangulatban.Gázos Hangulatban folyik a gáz kereskedésének alakulása. Szó mi szó, igen csúnyán néz ki ez a napi UNG-US Natural Gas ETF alap árfolyamának alakulása. Egy igen erős és masszív támasz védi a további […]

Translation »