Szédeleg a Gall Kokas

Megosztás, most...

szédeleg a gall kokasSzédeleg a Gall Kokas .
Szédeleg a Gall Kokas , mivel egy erősebb ellenállás 26,8 $-nál újra térdre kényszerítette a franci cégeket is. Továbbá az a mélységes résbe sem túl szívderítő látvány.
Így 70-80%-ban ki lehet azt jelenteni, hogy tovább folytatódhat a francia cégek csökkenése is. Igazi megbízható emelkedésre a feljebb említett ellenállás felett számíthatunk, ez alatt hullámozhat a teljesítmény, így találó lehet, hogy szédeleg a gall kokas.
Az EWQ-iShares MSCI Francia ETF alapban 74 francia céget találhatsz, ebből is a top 5 közel 30 %-ban súlyozza az ETF alap teljesítményét. Neves és ismert cégekről van szó, íme: Sanofi, Total, BNP Paribas, AXA és az LVMH-Louis Vuitton. Annyi még az érdekessége ennek az index ETF alapnak,hogy a tartós fogyasztási cégek enyhe dominanciát mutatnak és csupán ezen szektor után következnek a megszokott pénzügyi és ipari vállalatok jelenléte.
Összességében annyit írhatok még, hogy erős a valószínűsége annak, hogy a rés betöltése el fog kezdődni. Amennyiben némi pozitívum érkezne a piacokra és megerősödik a vételi oldal, azaz nem töltődik be teljesen a rés, akkor vételi pozíciók generálódhatnak automatikásan. Ami annyit is jelenthet, hogy erősebb jövőképben reménykednek a részvényesek. De ha tovább szédeleg a gall kokas, akkor szépen morzsolódhat tovább az árfolyam. A meghatározó szinteket a vízszintes vonalak vélik mutatni. Ezen szinteken fordulhat vagy gyorsulhat az árfolyam mozgása. 

EWQ-MSCI Francia ETF alap 2015.07.27. napi


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply