Szállítmányozási Oldalazás

Megosztás, most...

Szállítmányozási Oldalazás.Szállítmányozási Oldalazás.
Szállítmányozási Oldalazás jeleit mutatja za IYT-iShares USA szállítmányozási ETF alap napi grafikonja. Ha jól megnézed a napi mozgást, akkor azt lehet észre venni, hogy mint ha szűkülés jelei mutatkoznának. Így egy erősebb elmozdulásra is lehet számítani.
Most már csupán az a kérdés, hogy a szállítmányozási oldalazás melyik irányba fog elindulni.
Felfele a 150 dolláros ellenállás lehet érdekes, míg lefele a 145 dolláros vízszintes és ferde támasz lehet érdekes. Természetesen érdemes figyelni a piaci hangulatot is mely nyomás alá helyezheti az ETF alap árfolyamát és elindíthatja a szállítmányozási oldalazás végpontját.
Nagyon értékes és kellemes befektetési jövőképek vannak ezen cégekben, mert a csomagküldés is egyre nagyobb szerepet kap a mai világban. Ezen ETF alapban 20 amerikai szállítmányozással foglakozó céget találsz.
A Top 5 a következő: FedEx, UPS, Kansas City, Norfolk és az Union Pacific. Vannak ismert  és népszerű cégek, ugye? Na szóval érdemes némiképp kivárni és a fent említett szinteket figyelni és cselekedni, ha eljön az idő, hogy a szállítmányozási oldalazás elmozdul valamelyik irányba. Annyit még, hogy az indikátor inkább lefele mutatja a z irányt. 

iyt-usa szállítmányozási etf 2015.11.10. napi


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply