Sóhaj az Amerikai Egészségügyben

Megosztás, most...

Sóhaj az Amerikai Egészségügyben, mivel az egészségügyi reform megszavazásának köszönhetően jól teljesített az egészségügyi szektor.
De, a heti XLV-SPDR S&P USA Egészségügyi ETF alap egy igen masszív ellenállás alatt tobzódik. Na szól: -217:213 arányban megszavazta az amerikai Képviselőház az Obamacare-t leváltani hivatott egészségügyi reformtervezetet, így egy újabb akadály hárult el annak megvalósítása elől.
A következő akadály a Szenátus lesz, ahol a republikánus párt csupán 52 helyet birtokol a 100-ból, így három szavazat elvesztése is kudarchoz vezethet. Az Amerikai Kongresszus Költségvetési Hivatala egyelőre nem becsülte meg az új tervezet költségvetésre gyakorolt hatását, így amíg erre nem kerül sor, addig biztosan nem fog szavazni a Szenátus.
Ez volt Trump első tényleges sikere a törvényhozásban megválasztása óta. forrás-erste A heti XLV grafikon remekül mutatja a vízválasztót, mivel ez a 76 dolláros ellenállás igen masszív. De az igazi áttörést avagy letörést a szenátus döntése hozhatja el. Tehát igen érdemes az egészségügyi szektort a figyelem középpontjába tartani, mert egy kedvező döntés esetén megvalósulhat a kitörés. Így újra spekulatívak lehetnek az egészségügyi szektorhoz tartozó cégek árfolyamainak alakulásai, érdemes szemezgetni a cégek között is.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply