Tovább az eszköztárra

Sejtelmes USA Ipar

ETFmustang
Megosztás, most...

Sejtelmes USA Ipar árfolyamának alakulása szépen mutatja, hogy hová is tart a világ. Az XLI-SPDR USA S&P Ipar ETF alap teljesítménye az egekben található. De őszintén, miért is? -Leginkább azért, amit  a Trump nyilatkozik és mond az USA gazdaságáról. Most már az a kérdés, hogy ebből mi az ami meg tud valósulni. Mert a hogy a USA leendő elnöke nyilatkozik az tök szép és jó, csupán van egy igen kemény dolog, és az nem más mint a valóság.
Na mindegy egyenlőre fel van hevítve az ipari cégek részvényeinek árfolyama. De az igazi mérvadó cég, nem más mint a General Electric 10%-os súllyal. Hogy is van ez? Kamatot emelt az USA, hogy némiképp visszafogja a gazdaságot, de a piac csak emelkedik!
Na ebből lehet valami igen érdekes “késesűség”, mert igen is fel lehet készülni a korrekciós időszakra. Mivel a szavak azok szavak és a valóság teljesen más, minden téren! Tehát összességében igen erőteljes korrekcióra, csökkenésre lehet számítani. Ami az egész világpiaci tőzsdéken végig fog vonulni. Itt semmi másról nincs szó csupán a hatalmi harcokról, és így is kell gondolkozni a kereskedés folyamán is. Valahol ez érthető is, hogy túl erős és befolyásoló tényező ez a nagy Amerikai jelenlét és befolyás.

Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Alapvető USA Nyelések

Megosztás, most... Alapvető USA Nyelések az XLP-SPDR USA S&P 500 Alapvető Fogyasztási ETF alapjában. A grafikon remekül mutatja, hogy megállt a fogyasztás emelkedése. Ami igen érdekes így karácsony után! Na de a a piac az […]
Translation »