Régi Formájában Kína

Megosztás, most...

Régi Formájában Kína, amit a heti FXI-iShares FTSE Kínai 50 Topcég ETF alapja is jól szemléltet. Az FXI ETF index értéke év eleje óta több mint 15%-ot emelkedett, ami a legjobb évkezdés az indextől 2006 óta. Az emelkedés a jüan stabilizációjának és a kereskedelmi aggályok enyhülésének köszönhető.
A negyedév végét megelőzően a kínai bankrendszer likviditásigénye megemelkedett, ami felfelé tolta a bankközi kamatokat, mivel a kínai jegybank egyelőre nem nyújtott többletlikviditást a bankközi piac számára. forrás-erste Remekül mutatja a heti grafikon, hogy kitörés előtti állapotok mutatkoznak az indexben.
Tehát az a cirka 40 dolláros ellenállás igen fontos lesz az elkövetkező hetekre nézve. Természetesen ha felfele nem sikerül egyenlőre a kitörés, akkor lefele a ferde zöld támasz lehet érdekes 36 dollár környékén.
Amennyiben ez így alakul, és elindul egy korrekció, majd a támaszon megáll a csökkenés, akkor igen intenzíven vételre javasolt az FXI ETF alap. Ezért is érdemes némiképp kivárni, hogy az amerikai törvénymódosítások milyen irányt és hangulatot hoznak a piacokra, mely Kínának is igen fontos tényező.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply