Tovább az eszköztárra

Putyini Orosz Emelkedés

ETFmustang
Megosztás, most...

Putyini Orosz Emelkedés nagyságát mutatja a heti grafikon.
Az RSX-Market Vectors Orosz ETF alap igen szépen kapaszkodik. Pedig az olaj még nem tért teljesen magához. Ezt jól mutatja a grafikonra rakott két árfolyam-mozgás.
De azt érdemes figyelembe tartanod, hogy lassan beleér egy igen meghatározó ellenállásba az ETF alap árfolyama.
Itt kialakulhat némi egészséges korrekció, mert azért ha visszább kapcsolunk napi nézetre, amit itt láthatsz, akkor igen túlvett az orosz piac.

Természetesen a heti mozgás némileg megbízhatóbb, így az egészséges korrekciót követően érdemes fókuszba rakni az orosz piac árfolyamának alkulását. Persze a piaci hangulat is igen erőteljesen befolyásolhatja az árfolyam alkulását, de az olaj árfolyamának alkulása igen döntő tényező lehet. Egyenlőre az RSX Bollinger középső vonala felett van az árfolyam, de az ellenállás vonala alatt, ami emelkedést mutat az elkövetkező napokra, majd figyelem és cselekvés!


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Hozzászólás

Next Post

BREXIT-ellenes Végjátékok

Megosztás, most... BREXIT-ellenes Végjátékok vannak folyamatban a UK parlamentben. Egyenlőre a heti EWU-iShares MSCI UK ETF alap további csökkenéseket mutat a jövőre nézve. Na de a hír így szól: az Egyesült Királyság parlamentje a Theresa […]
Translation »