Tovább az eszköztárra

Powell Kamatcsökkentés Trump Figyelem

ETFmustang
Megosztás, most...

Powell Kamatcsökkentés Trump Figyelem.
Mivel Jerome Powell, pénteken egy ritka, csupán négy rövid mondatból álló közleményt adott ki. Ebben kiemeli, hogy az amerikai gazdaság jól teljesít, de a koronavírus fokozott kockázatot jelenthet. Ezért a Fed készen áll arra, hogy szükség esetén a lehetséges eszközeivel támogassa a gazdaságot.
A piaci árazások ma reggelre már 38 bázispontnyi, azaz nagyjából másfélszer 25 bázispont kamatcsökkentést áraznak. A Goldman közgazdászai 50 bázispontos kamatcsökkentést várnak a március 18-i ülésen.forrás-erste
Köztudott, hogy Trump nagyon érzékeny a kamatpolitikása, és a dollár helyzetére.
Na de most, a heti UUP-Invesco DB USD Bika ETF alap igen szépen leszédült.
…és a technikai kép alapján további gyengülések érkezhetnek a USA dollárban. /ami a forintunknak is kedvezhet/ Mind alakzat, mind indikátor, mind technikai kép azt mutatja, hogy adják a dollárt.
Ez kedvezhet az usa dollárral kapcsolatos pénzügyi eszközöknek (pl.:devizapárok). Így érdemes némi figyelmet szentelned az UUP Dollár ETF alap árfolyamának alkulására.


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Hozzászólás

Next Post

Olasz-Francia Gazdasági Víruskrízis

Megosztás, most... Olasz-Francia Gazdasági Víruskrízis van kibontakozóban. Mivel az Európai Bizottság elemzése szerint EWQ-Franciaországban és EWI-Olaszországban is recessziót idézhet elő a koronavírus, ha kialakul egy lefelé tartó gazdasági spirál. Mindkét ország gazdasága törékeny és egyébként […]
Translation »