Pénzügyi Korrekció

ETFmustang
Megosztás, most...

Pénzügyi korrekcióPénzügyi Korrekció.
Pénzügyi korrekció érkezhet az IXG – iShares S&P Globális Pénzügyi ETF alapban. A pénzügyi korrekció lehetséges kimenetelében 228 pénzügyi vállalat eredményeinek a súlyozott átlaga szerepel.
Az IXG ETF alap Top 5 pénzügyi cége a következő: BRKB – Berkshire Hathaway “B” 3,78%, WFC – Wells Fargo 3,7%, JPM – JP Morgan 3,45%, HSBA – HSBC 2,66% és a BAC – Bank of America. Ez a 228 pénzügyi vállalat dominánsan Amerikai 43.15%, továbbá Angol 8,75%, Ausztrál 7,06%, Japán 6,99% és Kanadai pénzügyi cégek alkotják 6,16%-ban.
Bankok közel 50%-ban, összetett pénzügyi cégek és a biztosítók 20-20%-ban vannak jelen az IXG ETF alapban, melynek nagy a pénzügyi korrekció lehetősége. Amit  a napi grafikonon látsz, ez az ék jellegű alakzat feltételezi azt, hogy a zöld ferde támaszt letörve pénzügyi korrekció alakulhat ki, melynek a mélysége 6-8% körül lehet.
De ehhez természetesen teljesülni kell a vízszintes zöld támaszok letörésének, melyeknél előfordulhat pozitív korrekció is. Nagyon fontos figyelned, hogy ténylegesen mikor és hogyan lép ki az árfolyam az emelkedő ék alakzatból. Mert azért még lehetséges emelkedés mielőtt elindulna a pénzügyi korrekció. A tényleges letörést követően kialakulhat pozitív visszatesztelés a letörési vonalig. 

IXG-Globális Pénzügy napi 2015.05.13.


Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Növekszik a Biotech

Megosztás, most...Növekszik a Biotech.Növekszik a Biotech, árfolyam tekintetében biztosan. Az <a aria-describedby="tt" href="https://etftozsde.hu/lexikon/ibb/" class="glossaryLink" data-cmtooltip="

IBB
<strong>IBB-iShares NASDAQ Biotechnológiai ETF alap.</strong>Az IBB ETF alap dominánsan a biotechnológiai cégek(...)
" target="_blank" >IBB – iShares NASDAQ Biotechnológiai ETF alapban 146 biotechnológiában érdekelt vállalat súlyozott teljesítményére köthetsz üzletet.Talán a Top 5 cég között ismersz is egy párat, ezek […]

Translation »