Pénzügyi Keserűség

Megosztás, most...

pénzügyi keserűségPénzügyi Keserűség.
Pénzügyi Keserűség, kezd kialakulni az IXG-iShares S&P Globális Pénzügyi ETF alapban. Na jó, még akkor pénzügyi keserűség még nincs, de az utóbbi kereskedési napokban nagyot szakadtak a pénzügyekben érdekelt cégek.
Na nézve a napi grafikont, azt láthatód, a csatornából letörve, pozitív korrekció után történt ez a pénzügyi keserűség az ETF alapban. Ebben az ETF alapban globálisan 230 legmeghatározóbb pénzügyi céget találod, talán írnom sem kell, hogy kemény amerikai túlsúllyal.
Elég ha csak a top 5 cég névsorát olvasod: Wells Fargo, Berkshire Hathaway-B, JP Morgan, Bank of America és a HSBC. Na hát ennyi és így is van az országok súlyozása is: USA, Anglia, Japán, Ausztrália és Kanada. Visszatérve  a grafikonra, ez a klasszikusnak nevezhető letörési alakzat, még azért messzebb van a célárfolyamtól.
Amit kék vonallal jelöltem, ami annyit tesz, hogy ha így alakulnak a dolgok, akkor még bőven van hely lefelé. 56,4 $ az a szint, ahová érkezni kell a letörés után az árfolyamnak, csak hát, ezen szint alatt van már egy meghatározó támasz is. De amit ki szoktam emelni, vagy a napokban vagy anno a rés előbb utóbb be fog töltődni, Az is lehetséges, hogy még egy erősebb vételi napokkal betöltik a rést és utána kezd tovább csökkenni az árfolyam.
De ha 58,2 $ alá csökken az árfolyam, akkor az a rés majd később töltődhet be. Ténylegesen, ha ez a forgatókönyv lesz anno az elkövetkező hetekben, akkor nagyobb csökkenésekre is számíthatunk a főbb indexeknél, mivel erősen pénzügyi cégekkel túlsúlyosak. Tehát szemeket kinyitni, és úgy kereskedni tovább!


ixg-ishares s&p globális pénzügyi etf 2015.06.28. napi

Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply