Pénzügyi Gyengeség

Megosztás, most...

Pénzügyi GyengeségPénzügyi Gyengeség mutatkozik az amerikai pénzügyi cégek árfolyamát mérő XLF-SPDR S&P USA Pénzügyi ETF alap árfolyamában.
A heti grafikonon jól láthatód, hogy kevésbé erős a vételi oldal. Azért is lehet ezt írni, mert a vezető indexel sokkal magasabban állnak, azaz jobban meg lettek véve. A némi bizonytalan pénzügyi szektor megítélése valahol érhető is. Mert, még a csapból is ez folyik, hogy a bankok és a biztosítók ilyenek meg olyanok, és ezen részvevők tehetnek a mostani kialakult helyzetről. -Amibe némi igazság is van!
Na de, vissza az USA pénzügyi ETF alapjának helyzetéhez. Az XLF ETF alapban 92 amerikai pénzüggyel kapcsolatos céggel találkozhatsz.
A Top 5 pénzügyi cég a következő: Berkshire Hathaway, Wells Fargo, JPMorgan, Bank of America és a Citigroup. Azért, elég ismerős cégekről van itt szó, melyek több mint 30%-ban súlyozzák az ETF alap teljesítményét.
Heti szinten, jelenleg egy igen meghatározó ellenállás alatt kereskednek az USA pénzügyi ETF alap árfolyamával. Amennyiben 23 dolláros ellenállás alatt marad az árfolyam, akkor felkészülhetsz a eladói nyomásra, azaz a Short pozíciók megerősödésére. De ha 23 dolláros ellenállás fölé tud kerülni az árfolyam, akkor igen kellemes emelkedések alakulhatnak ki, mely igen boldog nyereséget tudnak termelni.
Az XLF ETF alapot remekül és költséghatékonyan le tudod kereskedni a Colmex brókercégen keresztűé. 

xlf 2016.03.31. heti


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply