Óvatosan Kezdett a Wall Street

ETFmustang
Megosztás, most...

Óvatosan Kezdett a Wall StreetÓvatosan Kezdett a Wall Street. Amit remekül mutat a heti SPY-SPDR S&P 500 Index ETF alap grafikonja is. Hát igen, azért igen erőteljes emelkedésen vannak túl a piacok. Valamint az olaj árfolyamának némi megtorpanása is befolyásolja a részvénypiacok további emelkedését.
Na de a célár az a ferde piros ellenállás környékén van. Ami annyit is jelenthet, hogy ha mostanság elindulna egy hozamrealizálási időszak, akkor egy erősebb támaszról újra megerősödhet a vételi oldal. Ja igen talán nem is kell megemlítenem, hogy a a világon ez az index a legmeghatározóbb iránymutató a részvénypiacok számára.
Azért is mert ebben az indexben vannak a világ legnagyobb és legmeghatározóbb vállalatai. Csupán néhány ezek közül: General Electric, Coca-Cola, Exxon Mobil, Apple, Pfizer, Google. Ennyi elég is lesz, mivel te is tudod. Na akkor, amennyiben a napokban nem tud tovább emelkedni az árfolyam, akkor a vízszintes zöld támaszok lehetnek azok a szintek, amik jelzéssel szolgálhatnak a következő emelkedéssel kapcsolatban.
De itt is a 200 dollár környéki támasz lehet érdekes, mert ha ez a szint megfogja a csökkenést, akkor igen nagy a valószínűsége a 210 dollár környéki célár elérésének. De az olaj mozgását is érdemes figyelni. Tehát némi kivárás és figyelem után, érkezhetnek, folytatódhatnak a vételek. Az SPY ETF alap remekül és költséghatékonyan le is tudod kereskedni a Colmex brókercégen keresztül. 

spy 2016.03.28. heti


Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Lemaradóban a Fejlődő Piacok

Megosztás, most...Lemaradóban a Fejlődő Piacok teljesítményét mérő EEM-iShares MSCI Emerging Markets ETF alap árfolyamának alakulása. Talán nem is csoda, hiszen igen erőteljesen túlsúlyos Ázsiával. Továbbá az orosz és a Latin-amerikai piacok sem vigéckednek mostanság. Hát igen […]

Translation »