Óvatosabb NASDAQ Emelkedés

Megosztás, most...

Óvatosabb NASDAQ Emelkedés már hetek óta. A heti QQQ-PowerShares NASDAQ 100 ETF alap szépen mutatja, hogy már 4. hete minimális emelkedések vannak a technológiai piacon. Ami némi óvatosságra is inthet, mert ez a szint már igen túlvettnek és magasnak tűnik. Mivel igazán nem is volt számottevő egészséges korrekció az utóbbi hetekben, hónapokban.
Természetesen itt is bejátszhat a holnapi FED kamatdöntési bejelentések. Technikai oldalról szemlélve, már a 3. gyorsító támasznál tart az árfolyam, ami annyit jelent, hogy a legutóbbi támasz felett emelkedett tovább az árfolyam. Olyasmit is jelenthet ez a jelenség, hogy a piac szeretne emelkedni, de egyre több a bizonytalan tényező, és kezdenek egyre óvatosabbá válni.
Természetesen egy egészséges korrekció sokat erősíthet a további emelkedéssel kapcsolatban, de egyenlőre kissé oldalazásba ment el az árfolyam, a feljebb említett dolgok miatt is. Tehát az úgymond gyorsítók, igen érdekesek lehetnek egy esetleges csökkenést illetőleg, mivel ezen szintek lehetnek a meghatározó támaszok. Izgalmas napok és hetek elé nézünk, sőt egyre közelebb vannak az európai választás is Hollandiában.

Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Szólj hozzá!

Hozzászólás

  Subscribe  
Visszajelzés
Translate »
Tovább az eszköztárra