Tovább az eszköztárra

Óriási Német Recesszió Előtt

ETFmustang
Megosztás, most...

Óriási Német Recesszió Előtt, melyet leginkább az autóiparhoz köthető. Ez még egyenlőre nem érzékelhető az EWG-iShares MSCI Német ETF alap heti grafikonján.
Német sajtóértesülések szerint az európai gazdaságösztönzési program 10%-át a közlekedési szektorra fordítanák. Elsősorban az autóiparra, de ezen túl a vasúti és hajógyártó társaságok is részesednének belőle.
Az európai autógyártók kedvezőtlen időszak elé néznek, a második negyedévben becslések szerint 60%-kal, a harmadik negyedévben pedig 30%-kal csökkenhetnek eladásaik.
A Bloomberg névtelen forrásai szerint a német állam becslése szerint a német GDP idén 6,3%-kal eshet vissza, ez pedig nagyobb mértékű recesszió lehet, mint 2009-ben, amikor 5,7%-kal zuhant a GDP.forrás-erste
A heti EWG grafikon technikailag több mint biztató.
Na és itt a csalafintaság, ami behúzhatja a kisbefektetőket a vételi csőbe. De csak megjegyzés gyanánt, ami az igaz valóság mi kisbefektetők csupán a sorok között olvashatunk. Így csupán csak azt írhatjuk le, hogy kecsegtető az otthagyott rés, de az árfolyamban elfogytak a vevők.
Ami arra ad következtetést, hogy ismét le fog fordulni jelen esetben a német ETF alap heti árfolyamának alkulása. Most van itt az idő, hogy igazán tisztán és megfontoltan fektessünk be, mert folyamatos a piaci erőviszonyok átrendeződése.


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Hozzászólás

Next Post

EuróZóna Nagymértékű Gazdasági Zuhanás

Megosztás, most... EuróZóna Nagymértékű Gazdasági Zuhanás várható. A heti FEZ-SPDR Euro Stoxx 50 ETF alapon még annyira nem érzékelhető. De ami fontos, azaz: hogy, a jegybank előrejelzése szerint az Eurózóna gazdasága idén 5-12%-kal zuhanhat. Az […]
Translation »